Reģistrāciju opcijas
Sekmēt izglītojamā spējas gaļas produktu sagatavošanā kūpināšanai, kūpinājumu ražošanai, atdzesēšanai, gatavās produkcijas novērtēšanai, marķēšanai, iepakošanai un uzglabāšanai.
- Sagatavot gaļu gaļas kūpinājumu ražošanai.
- Veikt kūpinājumu termisko apstrādi un atdzesēšanu atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām. 3. Organoleptiski (sensori) vērtēt gaļas kūpinājumu kvalitāti.
- Atdzesēt, iepakot, marķēt un sagatavot uzglabāšanai gaļas kūpinājumus.
- Izprast un vērtēt kūpinājumu laboratorisko analīžu rādītājus.
- Ergonomiski iekārtot gaļas izstrādājumu kūpinātāja darba vietu, skaidrot tās nozīmi darbinieka veselības saglabāšanā.
- Pasniedzējs: Inta Heidemane
Vieslietotāji nevar piekļūt šim kursam, lūdzu mēģiniet pieslēgties.