Reģistrāciju opcijas

Gaļas kūpinājumu ražošana

Sekmēt izglītojamā spējas gaļas produktu sagatavošanā kūpināšanai, kūpinājumu ražošanai, atdzesēšanai, gatavās produkcijas novērtēšanai, marķēšanai, iepakošanai un uzglabāšanai.

  • Sagatavot gaļu gaļas kūpinājumu ražošanai.
  • Veikt kūpinājumu termisko apstrādi un atdzesēšanu atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām. 3. Organoleptiski (sensori) vērtēt gaļas kūpinājumu kvalitāti.
  • Atdzesēt, iepakot, marķēt un sagatavot uzglabāšanai gaļas kūpinājumus.
  • Izprast un vērtēt kūpinājumu laboratorisko analīžu rādītājus.
  • Ergonomiski iekārtot gaļas izstrādājumu kūpinātāja darba vietu, skaidrot tās nozīmi darbinieka veselības saglabāšanā.
Vieslietotāji nevar piekļūt šim kursam, lūdzu mēģiniet pieslēgties.