Reģistrāciju opcijas

Desu ražošana

Sekmēt izglītojamā spējas desu ražošanā, gatavās produkcijas novērtēšanā, marķēšanā, iepakošanā un uzglabāšanā.

  • Sagatavot gaļas masu un desu apvalkus desu ražošanai atbilstoši desu ražošanas tehnoloģijai.
  • Pildīt gaļas masu desu apvalkos.
  • Veikt desu termisko apstrādi atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām.
  • Veikt desu atdzesēšanu.
  • Organoleptiski (sensori) vērtēt desas.
  • Iepakot, marķēt un sagatavot uzglabāšanai desas.
  • Ergonomiski iekārtot desu ražotāja darba vietu.
Vieslietotāji nevar piekļūt šim kursam, lūdzu mēģiniet pieslēgties.