Reģistrāciju opcijas
Sekmēt izglītojamā spējas desu ražošanā, gatavās produkcijas novērtēšanā, marķēšanā, iepakošanā un uzglabāšanā.
- Sagatavot gaļas masu un desu apvalkus desu ražošanai atbilstoši desu ražošanas tehnoloģijai.
- Pildīt gaļas masu desu apvalkos.
- Veikt desu termisko apstrādi atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām.
- Veikt desu atdzesēšanu.
- Organoleptiski (sensori) vērtēt desas.
- Iepakot, marķēt un sagatavot uzglabāšanai desas.
- Ergonomiski iekārtot desu ražotāja darba vietu.
- Pasniedzējs: Inta Heidemane
Vieslietotāji nevar piekļūt šim kursam, lūdzu mēģiniet pieslēgties.