Reģistrāciju opcijas

Bioloģiskās gaļas produktu ražošana

Sekmēt izglītojamā spējas bioloģiskās gaļas produktu ražošanā, termiskajā apstrādē, atdzesēšanā, gatavās produkcijas novērtēšanā, marķēšanā, iepakošanā un uzglabāšanā. 1. Sagatavot bioloģisko gaļu produktu ražošanai atbilstoši ražošanas tehnoloģijai.

  • Līdzdarboties bioloģiskās gaļas produktu izgatavošanā, veicot noteiktus darba veidus gaļas produktu izgatavošanā.
  • Veikt dažāda sortimenta bioloģiskās gaļas produktu termisko apstrādi atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām.
  • Veikt dažāda sortimenta bioloģiskās gaļas produktu atdzesēšanu, marķēšanu, iepakošanu un uzglabāšanu.
  • Veikt bioloģiskās gaļas produktu organoleptisko novērtēšanu un laboratorijas analīžu rezultātu vērtēšanu.
Vieslietotāji nevar piekļūt šim kursam, lūdzu mēģiniet pieslēgties.