Reģistrāciju opcijas
Sekmēt izglītojamā spējas bioloģiskās gaļas produktu ražošanā, termiskajā apstrādē, atdzesēšanā, gatavās produkcijas novērtēšanā, marķēšanā, iepakošanā un uzglabāšanā. 1. Sagatavot bioloģisko gaļu produktu ražošanai atbilstoši ražošanas tehnoloģijai.
- Līdzdarboties bioloģiskās gaļas produktu izgatavošanā, veicot noteiktus darba veidus gaļas produktu izgatavošanā.
- Veikt dažāda sortimenta bioloģiskās gaļas produktu termisko apstrādi atbilstoši tehnoloģiskajām shēmām.
- Veikt dažāda sortimenta bioloģiskās gaļas produktu atdzesēšanu, marķēšanu, iepakošanu un uzglabāšanu.
- Veikt bioloģiskās gaļas produktu organoleptisko novērtēšanu un laboratorijas analīžu rezultātu vērtēšanu.
- Pasniedzējs: Inta Heidemane
Vieslietotāji nevar piekļūt šim kursam, lūdzu mēģiniet pieslēgties.