Reģistrāciju opcijas

Gaļas pelmeņu ražošana

Sekmēt izglītojamā spējas sagatavot gaļu un izejvielas pelmeņu gaļas masas un pelmeņu mīklas ražošanai, pelmeņu formēšanai, atdzesēšanai, sasaldēšanai, gatavās produkcijas novērtēšanai, marķēšanai, iepakošanai un uzglabāšanai.

  • Sagatavot gaļu gaļas pelmeņu ražošanai atbilstoši ražošanas tehnoloģijai.
  • Sagatavot mīklu gaļas pelmeņu ražošanai atbilstoši ražošanas tehnoloģijai.
  • Formēt pelmeņus.
  • Veikt dažāda sortimenta gaļas pelmeņu atdzesēšanu, sasaldēšanu, marķēšanu, iepakošanu un uzglabāšanu.
  • Veikt gaļas pelmeņu organoleptisko novērtēšanu un laboratorijas analīžu rezultātu novērtēšanu.
Vieslietotāji nevar piekļūt šim kursam, lūdzu mēģiniet pieslēgties.