Reģistrāciju opcijas
Sekmēt izglītojamā spējas sagatavot gaļu un izejvielas pelmeņu gaļas masas un pelmeņu mīklas ražošanai, pelmeņu formēšanai, atdzesēšanai, sasaldēšanai, gatavās produkcijas novērtēšanai, marķēšanai, iepakošanai un uzglabāšanai.
- Sagatavot gaļu gaļas pelmeņu ražošanai atbilstoši ražošanas tehnoloģijai.
- Sagatavot mīklu gaļas pelmeņu ražošanai atbilstoši ražošanas tehnoloģijai.
- Formēt pelmeņus.
- Veikt dažāda sortimenta gaļas pelmeņu atdzesēšanu, sasaldēšanu, marķēšanu, iepakošanu un uzglabāšanu.
- Veikt gaļas pelmeņu organoleptisko novērtēšanu un laboratorijas analīžu rezultātu novērtēšanu.
- Pasniedzējs: Inta Heidemane
Vieslietotāji nevar piekļūt šim kursam, lūdzu mēģiniet pieslēgties.