Reģistrāciju opcijas
Paškontroles sistēmas prasību ievērošana pārtikas aprites uzņēmumos Paškontroles sistēmas prasību ievērošana pārtikas aprites uzņēmumos
- Valoda:Latviešu
- Norises vieta:Valmieras tehnikums, Vadu iela 3, Valmiera
Sekmēt izglītojamo spējas ievērot higiēnas prasības pārtikas ražošanas uzņēmumā, īstenot izsekojamības nodrošināšanas prasības visos pārtikas ražošanas procesa posmos, ievērot pārtikas uzņēmuma paškontroles sistēmas prasības savas kompetences ietvaros.
- Ievērot minimālās higiēnas prasības, apzinoties personīgās un personāla higiēnas un veselības stāvokļa nozīmi droša pārtikas produkta ražošanā.
- Identificēt higiēnas prasības un to nozīmi visos pārtikas produktu ražošanas posmos.
- Īstenot izsekojamības nodrošināšanas prasības savas kompetences ietvaros.
- Precīzi veikt pierakstus izsekojamības nodrošināšanai visos pārtikas ražošanas procesa posmos.
- Pasniedzējs: Inta Heidemane
Vieslietotāji nevar piekļūt šim kursam, lūdzu mēģiniet pieslēgties.