Reģistrāciju opcijas

Paškontroles sistēmas prasību ievērošana pārtikas aprites uzņēmumos
Sekmēt izglītojamo spējas ievērot higiēnas prasības pārtikas ražošanas uzņēmumā, īstenot izsekojamības nodrošināšanas prasības visos pārtikas ražošanas procesa posmos, ievērot pārtikas uzņēmuma paškontroles sistēmas prasības savas kompetences ietvaros.
 
  • Ievērot minimālās higiēnas prasības, apzinoties personīgās un personāla higiēnas un veselības stāvokļa nozīmi droša pārtikas produkta ražošanā.
  • Identificēt higiēnas prasības un to nozīmi visos pārtikas produktu ražošanas posmos.
  • Īstenot izsekojamības nodrošināšanas prasības savas kompetences ietvaros.
  • Precīzi veikt pierakstus izsekojamības nodrošināšanai visos pārtikas ražošanas procesa posmos.
Vieslietotāji nevar piekļūt šim kursam, lūdzu mēģiniet pieslēgties.